Un tram on comença la cursa, i un altre on comença l’aventura

La recta de tribuna és on s’apaguen els semàfors i comença la competició. Accelerant, augmentant les pulsacions, sabent que el que passarà tot seguit ho gaudiràs al màxim.

El primer tram del Grand Tour de Catalunya també comença fort, amb Barcelona i tots els seus encants com a teló de fons. I continua cap al sud, passant per llocs icònics com Montserrat o Sitges, fins a arribar a Tarragona. Una etapa per prendre-se-la amb calma, gaudint de cada recta i de cada segon.

Un tram ple d’històries, i un tram ple d’història

Hi ha trams plens d’històries… i d’història. Aquest n’és un. El revolt més difícil tècnicament, en pujada, amb l’estampa del Mas Moreneta al fons.

Un tram que bé podríem comparar amb el segon del Grand Tour, que condueix de Tarragona a Lleida. Un recorregut ple de carreteres carregades d’històries, i monuments que et transportaran a través de més de mil anys d’història.

Un tram per competir, un tram per compartir

Aquest tram és perfecte per als amants de la competició, l’adrenalina i la sensació de viure al màxim cada moment. Un tram ideal per compartir amb els teus des de la grada, i ara també des de casa teva.

El tram que va de Lleida a la Seu d’Urgell al llarg del Grand Tour també és perfecte per compartir. Amb paisatges de vertigen, els cels més estrellats de Catalunya, els Pirineus…, un tram que, en si mateix, ja és un viatge inoblidable

Un tram per guanyar, i un tram per perdre’t

Si t’agrada mantenir la tensió fins al final, gaudir de la incertesa d’un gran final, aprofitar l’últim revolt, saber que aquella és l’hora de la veritat… Si t’agrada l’emoció fins al final, aquest tram està fet per a tu.

El tram 5, de Figueres a Barcelona, és l’últim del Grand Tour de Catalunya. Un recorregut per la Costa Brava que van fer pirates i bandolers, i que tu també pots recórrer. Un tram que pot semblar el final del teu viatge, però que en realitat n’és el principi. Perquè passi el que passi, hauràs viscut una experiència que recordaràs sempre.

Un tram per accelerar, i un tram per aturar-se

Arribar a màxima velocitat i reduir marxes per frenar abans del revolt més tancat del circuit. Aquest tram representa el moment en què el temps s’atura per un instant, en què, de sobte, tot va a càmera lenta.

Entre la Seu d’Urgell i Figueres també hi ha mil llocs per aturar-se: miradors, restaurants, boscos encantats, volcans, viles medievals… Si el Grand Tour fos un circuit, el quart tram seria el lloc adequat per frenar i recuperar-se.